Det smartaste...HejHOPP!

Efter att ha fått in önskemål från läsare har nu HOPP-Nils filmats i aktion. Då det redan klubbats igenom ett förbud på att hoppa i sängen, speciellt inann läggdags, har vi löst det på annat sätt. Vi fick helt enkelt bege oss till den närmsta hoppborgen för att få det filmmaterial läsarna ville se. Vad gör man inte.
Håll till godo (längst ned på sidan).
Inte det smartaste...

Del av det nya boendet.
Hejhopp!
I kväll gjorde jag inte det mest genomtänkta draget precis. Jag lät barnen hoppa i sängen strax innan läggdags. Jo, sängen höll, men OJ vad upp i varv de blev, inte minst Hopp-Nils! När jag sa åt dem att sluta hoppa så lydde Aina rätt bra, men Hopp-Nils vägrade sluta hoppa. Ojojoj, har knappt sett honom så uppe i varv. Han var så där mysigt klippsvettig på hela kroppen vilket inte gjorde det lättare för honom att somna.
Jaja, aldrig mer hoppa i sängen, framför allt inte strax innan läggdags. CHECK!

Annars, vad händer. Jo, Aina å Nils har hjälpt till å lassa saker i kartonger inför flytt till den ngt större staden. De hjälpe även till när det var dags å åka iväg med första lasset. De kanske inte riktigt har samma tetris-tänk som en annan försöker ha då man ska försöka få plats med så mycket som möjligt i en redan satt volym, men arbetsamma var de.


 Aina och Göran funderar var gunghästen ska få plats.
Nils kör bil medan Aina spelar på mobil.

Bada & båta i vättern m.m. :)Vilken fantastisk femdagarslånghelg det har varit för både stora å små. Solen har varit framme alla dagar!

Torsdag: Åkte ut till ett naturreservat å jaga får. Riktigt fint :) (Med jaga menar jag att låta barnen försöka mata fåren med gräs) Grillning av diverse läckerheter ingick i utflyktspaketet.

Fredag: Jag å barnen tog sovmorgon å spenderade resten av dagen i Linköping på en gård där de hade getter, hönor, kaniner m.m som barnen fick titta å klappa på. Även en lekpark som låg i anslutning till gården besöktes. Transportmedel blev buss vilket barnen tyckte var spännande de första minutrarna.

Lördag-Söndag: Utflykt med båten till ett strandhugg i norra vättern. Tält m.m togs med. Jag å Aina badade i det inte allt för isande vattnet. Snudd på skönt.....eller....nä, faktiskt inte. Otrevligt kallt var det. Men ett dopp blev det ialla fall.
Värt att notera är att vi tog cyklarna ned till båten med all packning. Tyvörr togs inget kort på cykelsläpet men tungt blev det.

Måndag: Aina och jag plackade av rabarber som jag och Nils senare gjorde en halvgod paj utav. Blev dock njutbar med mycket sås :)
Såpbubblor blåstes och såpa spildes.MaratonHejHej.


Var i storstaden i helgen, prickade in maraton oavsiktligt.
Aina 4år, 1.2km, 9min!
Världsklass :)

Aina träffade även farmor,farfar, moster, morbror, kusiner och andra trevliga folk under helgen :)


(Foto: Farfar)

RSS 2.0