Bada & båta i vättern m.m. :)Vilken fantastisk femdagarslånghelg det har varit för både stora å små. Solen har varit framme alla dagar!

Torsdag: Åkte ut till ett naturreservat å jaga får. Riktigt fint :) (Med jaga menar jag att låta barnen försöka mata fåren med gräs) Grillning av diverse läckerheter ingick i utflyktspaketet.

Fredag: Jag å barnen tog sovmorgon å spenderade resten av dagen i Linköping på en gård där de hade getter, hönor, kaniner m.m som barnen fick titta å klappa på. Även en lekpark som låg i anslutning till gården besöktes. Transportmedel blev buss vilket barnen tyckte var spännande de första minutrarna.

Lördag-Söndag: Utflykt med båten till ett strandhugg i norra vättern. Tält m.m togs med. Jag å Aina badade i det inte allt för isande vattnet. Snudd på skönt.....eller....nä, faktiskt inte. Otrevligt kallt var det. Men ett dopp blev det ialla fall.
Värt att notera är att vi tog cyklarna ned till båten med all packning. Tyvörr togs inget kort på cykelsläpet men tungt blev det.

Måndag: Aina och jag plackade av rabarber som jag och Nils senare gjorde en halvgod paj utav. Blev dock njutbar med mycket sås :)
Såpbubblor blåstes och såpa spildes.Kommentarer
Postat av: Kalle

Haha! Båtbilden är ju heeelt fantastisk :)Och vad skönt med långhelg, och vad mycket grejer ni gör!

2011-06-07 @ 23:39:25
URL: http://kalle.nilver.se
Postat av: Majlis o Tommy

Vilka underbara dagar ni haft, härliga bilder!!

2011-06-08 @ 13:57:01
Postat av: Daddy

Japp, underbara dagar var det. Skönt med bilder så man kan drömma sig tillbaka :)

2011-06-09 @ 07:31:38
Postat av: Farmor och farfar

Härligt att se att ni har det bra. Bilden med de sågande barnbarnen fordrar en förklaring. Lägereld, kojbygge eller...?

2011-06-10 @ 04:01:24
Postat av: Daddy

Oki då.

Detta sågande pågick samtidigt som vi föräldrar fixade till den rälsbana som båten dras upp på. Sågaktiviteten gick bra utan skador :)

2011-06-10 @ 15:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0