Sannerligen, tiden går fort


I morgon är det fredag,
jag som tyckte det var måndag igår,
tiden går bara snabbare å snabbare,
rysligt mycket snabbare.


Bild nedan: Aina och Nils hjälper till och ränsar goda grannars rabatt.Göra saker tillsammans

Hejhej.
Idag hämtade jag barnen från förskolan för första gången på länge. Frun har annars haft den sysslan uppspikad på sin tapet så att säga medan jag har beblandat mig med pendlarfolket på de inte allt för tättrafikerade landsbygdsbussarna som ibland saknar en fungerande ventilation.
Aina cyklar sin cykel till och från förskolan på ett föredömligt sätt. Hon vet om att hon ska cykla på höger sida förutom då vi möter en gångare då hon svänger ut och lägger sig i mitten av gång och cyckelvägen. Det som kan vara ett litet problem är ifall hon ser ngt intressant som hon bara måste titta på i en så lång stund så att hennes far blir smått nervös.
Nils sitter bakom på min cyckel å får snålskjuts. Annars så har han fått in lite teknik på trehjulingen. Inte för att det går framåt, men han försöker att trampa, dock är hans rätt kraftiga ben lite för korta.

Jag bifogar lite bilder från ikväll under nattningensproceduren då jag å Aina nattar Nils och även en bild där de båda är på utflykt med sina "bäbisar".
Hade gott.

Nils "Mr Nice" Nilvér 2år!

Hejhej.
Jag säger till Aina: Javisst, du får vara vaken lite längre än Nils, men nu måste du och jag lägga lillebror.
Aina är med på noterna och vi läser godnattsaga för Nils. Sedan så ligger vi kvar en liten stund så Nils inte ska bli rädd och känna sig ensam. Efter typ 2minuter sover Aina. Detta händer i stort sätt varje gång vi gemensamt ska lägga Nils.
Rätt bekvämt måste jag erkänna.Två flugor i en smäll så att säga.

Annars då?

Jo då, Lill-Nils har blivit större. I veckan fyllde han 2 år! Hela familjen samlades och festen pågick så länge tårtan fanns kvar.
Ojojoj vilket röj det var.
Festbilder bifogas.

Hade gott


RSS 2.0