Skovård

 Det som är manligt i vår familj, det är att hålla på med skovård!
(Blev rätt blött på golvet efteråt)
 
 

Spel, Spatsera och Skridsko

Denna helg har som andra helger gått riktigt fort.
Igårkväll gick vi en kvällsprommenad runt stadens å, där ljus i olika former och färger med ibland tillhörande ljud hade satts upp
 
Stunder då barnen på eget insiativ tar fram ett spel och sättersig ned vid köksbordet är inte våldsamt många, men oj vad mysigt och njutbart det är att se dem samsas och ha roligt tillsammans.
 
Denna söndag som förra så snurra vi på oss skridskorna å drog några skär på det frusna vattnet, nu med nyslipade skridskor :)
 
 
 

Skridskor, Skriver, Semlor

Skridskor har vi åkt nu i eftermiddag. Barnen tycker det är roligt och föräldrarna tycker det är roligt. Perfekt aktivitet för hela familjen :-).
Skriva och läsa är ngt Aina tycker är spännande. Var vi än är så vill hon försöka läsa. I veckan hade frun gjort kalops , och vem var första klisterlapsskribent om inte Aina. Utan att vi hjälpte henne så skrev hon KALOPS på burkarna vars destination var 3:e lådan i frysen.
Semel-Nils, vilken Kung! Vi rota igenom frysen efter mat en kväll, och visst fiskade han upp en påse med semlor från frysens ishav. Vips och lite visp så hade vi soppa å semla på menyn. Perfekt! (njaa...nästan perfekt, bullarna smakade faktiskt lite gamalt).
Bilder bifogas...
   

RSS 2.0